Jelesijević delio pravdu najboljim veteranima sveta

Srpski sudija, Goran Jelesijević, je od 28. novembra do 4. decembra 2021. godine bio akter svetske smotre veterana u Hulelvi

Badminton savez Srbije | 06.12.2021.

Srpski sudija sa najvišim evropskim sudijskim zvanjem od 28. novembra do 4. decembra 2021. godine delio je pravdu na Svetskom prvenstvu za veterane u španskoj Huelvi, koji je okupio preko 1300 takmičara iz celog sveta. Po završetku turnira Jelesijević je istakao da mu je bila čast što je učestvovao na jednom od najjačih svetskih turnira.

“Ovo je drugo uzastopno Svetsko prvenstvo za veterane koje sudim i kao i prošlog puta utisci su izvanredni. Svetska badminton federacija i Badminton savez Španije su organizovali događaj na izuzetno visokom nivou. Količina pozitivne energije koju smo dobili na terenu i van njega je nešto što odlikuje veteranska prvenstva na svim nivoima i trudiću se da i ubuduće budem akter istih. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bio prisutan na turniru na kojem je Svetska badminton federacija dodelila posebnu nagradu Ivanki Pokorni, kojoj je ovo bio poslednji BWF turnir. Želeo bih da joj se zahvalim za sve savete koje mi je davala i na taj način uticala na razvoj moje karijere.” izjavio je Jelesijević.

 

 

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću Gorana Jelesijevića na Svetskom prvenstvu za veterane u Španiji.