Pun pogon badminton reprezentativaca

Od 10. do 25. decembra 2020. u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji održan Kamp perspektivnih sportista

Badminton savez Srbije | 25.12.2020.

U organizaciji Badminton saveza Srbije od 10. do 25. decembra 2020. u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji održan je Kamp perspektivnih sportista. Učesnici Kampa, kojim je rukovodio pomoćni trener badminton reprezentacija Srbije, Nikola Mijačić, bili su smešteni u hotelu “Trim” na Košutnjaku, a u pomenutom periodu vredno su trenirali dva puta dnevno. Učešće je uzelo preko 20 igrača i trenera iz Beograda, Kruševca, Novog Sada, Kragujevca, Pančeva i Petrovca na Mlavi. 

“Kad se na jednom mestu okupe reprezentativci uvek “pršti” na sve strane. Tako je bilo i ovog puta na pet terena Nacionalnog badminton centra. Pohvalio bih zalaganje igrača na ovom trening kampu. Izdržali su visok tempo i ispunili sve zadatke koje sam zamislio. Sledi nam Prvenstvo Srbije za juniore već u subotu, nakon čega idemo na odmor i kraću zimsku pauzu. Posle malog predaha nastavljamo u još jačem ritmu”, kazao je Nikola Mijačić. 

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo održavanju Kampa perspektivnih sportista.