Radomiru Jovoviću novi četvorogodišnji mandat

U Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji u četvrtak, 10. decembra 2020, održana Izborna sednica Skupštine Badminton saveza Srbije

Badminton savez Srbije | 11.12.2020.

Dosadašnji predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, Radomir Jovović, vodiće srpski badminton i u naredne četiri godine, najvažnija je odluka Izborne sednice Skupštine Badminton saveza Srbije koja je, uz punu primenu mera i preporuka Kriznog štaba za suzbijanje širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom Covid 19, održana u četvrtak, 10. decembra 2020, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji. Sednici Skupštine prisustvovali su predstavnici badminton klubova Beograd, Novi Sad, Zmajevi (Kruševac), Dinamo (Pančevo), Helianthus (Novi Sad) i Petrovački sportski klub (Petrovac na Mlavi), zatim predstavnici dva teritorijalna saveza, Badminton saveza Beograda i Badminton saveza Vojvodine, kao i delegirani predstavnik počasnih članova. 

Pored Jovovića novi-stari članovi Upravnog odbora postali su Predrag Vuković, Tamara Koštro i Radomir Kosojević, dok će Andreja Andrić i u naredne četiri godine obavljati funkciju generalnog sekretara BASS. Dosadašnji Nadzorni odbor BASS u sastavu Zoran Stepanović, Novo Bojičić i Aleksandar Marković jednoglasno je izabran da nastavi svoj posao i u periodu od 2020. do 2024.