Milić, Petrović i Sudimčeva u Sofiji

Troje reprezentativaca Srbije od od 3. do 6. septembra 2019. učestvovaće na turniru Svetskog seniorskog kupa, Bulgarian International Championship 2019

Badminton savez Srbije | 02.10.2019.

Luka Milić, Borko Petrović i Marija Sudimac od 3. do 6. septembra 2019. biće akteri turnira Svetskog seniorskog kupa, Bulgarian International Championship 2019, na kojem će učestvovati preko 100 takmičara sa više kontinenata. Led u Sofiji probiće Petrović koji će u četvrtak igrati protiv Bugarina Ivana Dimitrova u drugom kolu kvalifikacija muškog singla. U istoj konkurenciji Milić je postavljen za prvog nosioca i u prvom kolu glavnog žreba u petak će ukrstiti rekete sa Turčinom Haktanom Doganom. Istog dana Sudmičeva će se za plasman u četvrtfinale žensog singla boriti sa trećim nosiocem, Estonkom Geter Sar. 

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću našeg tima na turniru u Bugraskoj na kojem će naše reprezentativce sa klupe predvoditi glavni trener badminton reprezentacija Srbije Milan Barbir.