Paraf na stipendije MOS u Kombank dvorani

U utorak, 21. maja 2019, Marija Sudimac, Luka Milić, Andrija Doder, Sergej Lukić i Mihajlo Tomić potpisali ugovore o stipendiranju sa Ministarstvom omladine i sporta

Badminton savez Srbije | 23.05.2019.

U utorak, 21. maja 2019, u “Kombank dvorani”, Ministarstvo omladine i sporta u Vladi Republike Srbije priredilo je sjajan događaj na kojem su potpisani ugovori o ovogodišnjem stipendiranju vrhunskih sportista i stipendista Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu, Univerziteta odbrane i Kriminalističko-policijske akademije u Beogradu. Među 415 vrhunskih sportista, koji će ove godine dobiti snažan vetar u leđa od MOS na osnovu ostvarenih rezultata u prošloj godini, i petoro je badminton reprezentativaca. To su Marija Sudimac, Luka Milić, Andrija Doder, Sergej Lukić i Mihajlo Tomić. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je čestitao sportistima i istakao da su ove stipendije rezultat njihovog znanja, truda, zalaganja i posvećenosti. 

"Oduvek smo bili zemlja sporta i naša je obaveza da tu tradiciju nastavimo da negujemo kako bismo zajedno ostvarivali vrhunske rezultate, ali i promovisali sport među svim generacijama kao najefektniji način za vođenje zdravog života. Sa ponosom želim da napomenem da je Ministarstvo u najkraćem roku isplaćivalo nagrade za sve osvojene medalje, nacionalna priznanja, stipendije i programe nacionalnih saveza, što ćemo činiti i ubuduće", kazao je između ostalog ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.