Juniori u Svilengradu

Dvanaest srpskih reprezentativaca od 9. do 14. jula 2021. godine učestvuje na međunardnim turnirima do 17 i 19 godina u Svilengradu u Bugarskoj

Badminton savez Srbije | 08.07.2021.

Manje od dve nedelje nakon novosadskog spektakla, srpski juniori nastavljaju borbe za odličja na međunarodnoj sceni. Čak dvanaest srpskih reprezentativaca će nastupiti na Bulgarian U17 International 2021 i Bulgarian Junior International 2021 koji se od 9. do 11, odnosno 12. do 14 jula održavaju u bugarskom Svilengradu.

 

Srbiju će na U17 turniru predstavljati Nina Bogdanović, Miloš Dmitrović, Miona Filipović, Vanja Rašeta, Marija Samardžija i Anđela Vitman, dok će im se na Junioru pridružiti i Igor Jovanović, Aleksandar Jovičić, Ivan Kovačević, Sara Lončar, Sanja Perić, i Mihajlo Tomić. Srpski tim će sa klupe predvoditi trenerski tandem Dragan Antić i Nikola Mijačić, a Dragoslav Petrović će biti u ulozi tim menadžera.

 

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta i Olimpijski komitet Srbije obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri su doprineli učešću srpskih juniora na turnirima u Bugarskoj.