Minaqua uz srpski badminton

Nastavljena uspešna višegodišnja saradnja sa renomiranim proizvođačem vode

Badminton savez Srbije | 23.06.2021.

 Badminton savez Srbije će, i u narednom periodu, podržavati BB MINAQUA – fabrika prirodne mineralne vode, čije je sedište u Novom Sadu.

 

Reprezentativci Srbije u badmintonu, treneri i ostali članovi srpskog badmintona, učesnici i gosti na brojnim nacionalnim i međunarodnim manifestacijama i ubuduće će konzumirati vrhunsku MINAQUA mineralnu vodu bogatu jodom.

 

‘’Sjajna višegodišnja saradnja se nastavlja. MINAQUA će i dalje biti, sa velikim zadovoljstvom, konzumirana tokom brojnih takmičarskih, trenažnih i drugih aktivnosti, dok će ‘’na meniju’’ biti i

na međunarodnim takmičenjima i manifestacijama. Veliku zahvalnost upućujemo menadžmentu kompanije BB MINAQUA na veoma značajnoj podršci funkcionisanju sistema badminton sporta u Republici Srbiji. Nastojaćemo da ukazano poverenje opravdamo a našu saradnju podignemo na još viši nivo.’’ – izjavio je Radomir Jovović, predsednik UO BASS.

 

Vodu MINAQUA posebnom čini prirodni izvor joda, a više informacija o kompaniji, proizvodima, značaju vode i joda za zdravlje možete dobiti OVDE.