Konstruktivni sastanci u Pokrajinskom sekretarijatu i Gradskoj kući u Novom Sadu

U utorak, 20. aprila, Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za sport i omladinu, ugostili su Jovovića i Barbira

Badminton savez Srbije | 21.04.2021.

U prostorijama Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u Novom Sadu, 20. aprila, održan je veoma konstruktivan sastanak kome su prisustvovali, u ulozi domaćina, Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i predstavnici nacionalnog odnosno vojvođanskog badmintona Radomir Jovović, predsednik UO Badminton saveza Srbije i Milan Barbir, generalni sekretar Badminton saveza Vojvodine.

 

Predstavnici krovnih badminton institucija bliže su upoznali pokrajinskog sekretara sa istorijatom i aktuelnim stanjem badmintona u AP Vojvodina i Republici Srbiji, programima i projektima koji se realizuju, aktivnostima, uslovima, izazovima i planovima. Pored mogućnosti za razvoj klupskog i školskog badmintona, akcenat je stavljen i na održavanje manifestacije od značaja za Republiku Srbiju i AP Vojvodina ’’Serbian U17 & Youth International Novi Sad 2021’’. Takođe, razmatrane su i mogućnosti za pružanje pomoći i podrške u narednom periodu.

 

Istoga dana u Gradskoj kući, Jovović i Barbir su obavili značajan sastanak i sa Ognjenom Cvjetićaninom, članom Gradskog veća za sport i omladinu.