Počinje Letnja badminton liga na Adi 2020

Prvi turnir Letnje badminton lige na Adi 2020 će se održati 27. juna u Nacionalnom badminton centru

Badminton savez Srbije | 19.06.2020.

U organizaciji Badminton kluba Beograd, Badminton kluba Clear i Badminton kluba Dinamo, u subotu, 27. juna, održaće se prvi turnir Letnje badminton lige na Adi 2020.

Prvobitni plan zvaničnog početka nacionalnih takmičenja od septembra meseca je dopunjen turnirima Letnje badminton lige na Adi sa osnovnim ciljem okupljanja posrednih i neposrednih članova, prijatelja i ljubitelja badmintona u toku trajanja letnjih meseci i predstavlja jedan od pokušaja aktivacije badminton populacije posle višemesečne pauze uzrokovane pandemijom virusa Covid 19.

Letnja badminton liga na Adi se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton saveza Beograda.

Događaj će se realizovati kroz pet odvojenih turnira koji će se održati u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji u sledećim terminima:

-        subota, 27. jun 2020. godine

-        subota, 11. jul 2020. godine

-        subota, 25. jul 2020. godine

-        subota, 8. avgust 2020. godine

-        subota, 22. avgust 2020. godine

Pravo učešća imaju sve zainteresovane osobe bez obzira na uzrast koje poseduju važeće uverenje o utvrđenoj opštoj zdravstvenoj sposobnosti u skladu sa Zakonom o sportu Republike Srbije. Za maloletne osobe koje su zainteresovane za učešće u turniru za odrasle je do početka turnira neophodno dostaviti Saglasnost za nastup u starijim uzrasnim kategorijama (u prilogu).   

Pozivamo Vas da o navedenim turnirima obavestite svoje članove kao i da navedene sadržaje podelite sa svojim prijateljima preko društvenih mreža.

Najnovije informacije vezane za održavanje turnira Letnje badminton ligu na Adi možete pratiti na zvaničnom internet sajtu i društvenim mrežama Badminton saveza Srbije.

Zvaničan poziv za učešće na prvom od pet turnira možete preuzeti OVDE

Za dodatne informacije možete kontaktirati broj telefona: 066 8014 813 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp).