Pančevo domaćin A, B i C turnira

U subotu, 5. maja 2018, u sali Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu biće održani A, B i C turnir – Pančevo 2018

Badminton savez Srbije | 03.05.2018.

Sala Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu u subotu, 5. maja 2018, biće poprište tri turnira iz kalendara Badminton savez Srbije. U organizaciji Badminton kluba Dinamo, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sportskog saveza Pančeva, Grada Pančeva i Badminton savez Srbije, a uz svesrdnu podršku prijatelja BASS, kompanija “Tin Šped”, “Yonex”, “Koka Plus”, “Ledeni Kvas” i “Integraltechnic” badmintonci i badmintonke će se za odličja boriti na A, B i C turniru – Pančevo 2018. 

Na “meniju” A turnira naći će se pojedinačne konkurencije, dok će se na B i C turniru vojevati bitke u muškim, ženskim i mešovitim parovima. Start mečeva zakazan je za 9,30 č, a na turnirima u Pančevu učestvovaće 60 takmičara i takmičarki iz devet klubova – BK Banat (Zrenjanin), BK Beograd, BK Dinamo (Pančevo), BK Fanatik (Vršac), BK Helianthus (Novi Sad), BK Novi Sad, BK Pančevo, Petrovački sportski klub i BK Zmajevi (Kruševac).