Milić i Doder u Slovačkoj

Srpski reprezentativci u pratnji trenera Milana Barbira otputovali u Trenčin gde ih od srede očekuje učešće na YONEX Slovak Open 2018

Badminton savez Srbije | 27.02.2018.

Luka Milić i Andrija Doder, u pratnji glavnog trenera badminton reprezentacija Srbije Milana Barbira, u utorak, 27. februara 2018, otputovali su u Slovačku gde u sredu počinje izuzetno jak međunarodni turnir YONEX Slovak Open 2018. Za odličja u Trenčinu do 3. marta ogledaće se gotovo 230 takmičara i takmičarki iz 30-tak zemalja. Obojica naših reprezentativaca takmičenje u singlu počinju od kvalifikacija. U prvom kolu borbe za glavni žreb ove konkurencije Milić će se u sredu od 9,25 č sastati sa Sun Če Junom iz Kineskog Tajpeha, dok će Doder od 11,10 č igrati sa Slovencom Mihom Ivančićem. Dan kasnije startuje takmičenje u muškim dublovima. U prvom kolu srpski tandem će se od 19,35 č za plasman u osminu finala boriti protiv Ukrajinaca Sviatoslava Oliinika i Vladislava Volnianskog.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću naših predstavnika na YONEX Slovak Open 2018.