Milić sa Indijcem na startu u Lundu

Naš reprezentativac Luka Milić od 17. do 20. januara 2019. akter turnira Svetskog seniorskog kupa, RSL Swedish Open 2019, koji će u Lundu okupiti 350 takmičara i takmičarki

Badminton savez Srbije | 16.01.2019.

Samo nedelju dana posle učešća na turniru Svetskog seniorskog kupa, Yonex Estonian International 2019, Luku Milića očekuje novi izazov na međunarondoj sceni. Naš reprezentativac od 17. do 20. januara biće akter RSL Swedish Open 2019, koji će u Lundu okupiti tačno 350 takmičara i takmičarki sa više kontinenata. Milića već na startu kvalifikacija, u kojima je postavljen za osmog nosioca, očekuje olovno težak posao. Za plasman u drugo kolo ukrstiće rekete sa Indijcem Kiranom Georgeom. Ukoliko preskoči uvodnu prepreku naš reprezentativac će se za prodor u treće kolo boriti sa boljim iz skandinavskog duela, između Šveđanina Kolina Hamarberga i Danca Mikela Enghoa. 

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću Luke Milića na turniru u Lundu.